Inleiding

Leuk dat je gebruik gaat maken van AfterPay op je webshop(s)!
In deze handleiding staan alle stappen die je nodig hebt om AfterPay in gebruik te nemen. Houd de door AfterPay verstuurde e-mails bij de hand.

Kom je ergens niet uit? Geef het aan. Wij zitten klaar om je hier bij te assisteren.

 

**BELANGRIJK!**

  • De bestellingen die op onze testomgeving binnenkomen worden niet verwerkt, gefactureerd en uitbetaald. De (live) gegevens die nodig zijn om AfterPay voor echte bestellingen te gebruiken worden pas verstrekt nadat alle stappen zijn gevolgd en door AfterPay zijn geverifieerd op juiste werking en implementatie.
  • We adviseren om AfterPay in een aparte testomgeving te testen, om zo te voorkomen dat er echte bestellingen binnenkomen tijdens de testfase. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan kun je de AfterPay betaalmethode(s) afschermen op IP adres. Dit IP adres kan ingevuld worden in de AfterPay module.
  • Hoewel er uitgebreid wordt getest op correcte werking, is het niet uitgesloten dat er toch iets niet werkt zoals verwacht. Wij kunnen de werking van de AfterPay-plugin niet 100% garanderen indien er gebruik wordt gemaakt van oude platform-versies en/of onbekende/ongeteste plug-ins. Voorbeelden daarvan zijn: Winkelmand-/Checkout-skins, Afhaalpunt-Pakketdienst plug-ins, Auto-Address-Fill plug-ins etc.
  • Wij bieden support ten tijde van het gehele implementatietraject. Mocht het nodig zijn dat onze interne expert/developer ingeschakeld moet worden dan zijn we afhankelijk van zijn agenda en ontwikkeltijd. Houd hier a.u.b. rekening mee.
  • Ben je op zoek naar een integratie partner? Klik op deze link om naar onze integratie partner-pagina te gaan.